3 filmtips

2014-01-03 / 17:46:32
The First Time
Dave är kär i sin bästa tjejkompis, och ska berätta det för henne på en fest. Men precis innan han ska ta steget träffar han Aubrey. Under en helg hänger de tillsammans, och de förlorar sin oskuld till varandra. Det jag gillar med den här filmen är att den inte romantiserar själva sexförförstagången-grejen. Första gången är sällan bra, så varför ska det verka magiskt i alla filmer? Det ger bara falska förhoppningar. Rekommenderas starkt!
 
Warm Bodies
Världen är på väg att gå under, och stor del av befolkningen är zombies, alltså döda människor som lever på levande människor. De kan inte känna, tänka eller kommunicera. Förutom R, som på något sätt har sina känslor kvar. Han hjälper en tjej att komma undan de andra zombiesarna och han skyddar henne under en tid. När han får känslor för henne märker han hur något förändras i honom. Det blir enklare och enklare för honom att prata, och han är inte lika blek och kall. Fett unik film som dessutom är rolig!
 
Stuck in Love
Samanthas och Rustys pappa är författare, och det yrket vill dem också ha. Samantha får en bok publicerad redan som 19-åring, men Rusty har inte riktigt samma flyt än. Pappan råder honom att gå ut och uppleva mer. Sagt och gjort blir han ihop med tjejen han varit kär i ett tag. Samantha däremot har lite commitment issues och ligger mest runt. Men sedan träffar hon Louis som får henne på andra tankar. Under tiden hoppas deras pappa att hans exfru och barnens mamma ska komma tillbaka till honom. Okej, den låter typ fett tråkig men den är inte det! Se den!
 

Kommentarer
Krissee

aj kajnda löv jår blög <3

Svar: And aj kajnda löv ju <3
Sonya

2014-01-04 @ 15:41:04
chacob

jag ÄLSKAR tjejen i warm bodies, så bra

Svar: I knooow right! <3
Sonya

2014-01-04 @ 22:26:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0