16 personalities

2014-02-27 / 14:12:42
 
Hejjjj hörrni. Något ni kan göra om ni ba åhhhhh vad tråkigt jag har, så är det det här personlighetstestet. Det heter 16 personalities, och genom att svara på 60 frågor kommer du bli tillhöra en av de 16 personlighetstyperna. Frågorna är på engelska, och du lär behöva slå upp vissa ord, frågorna kan vara ganska avancerat formulerade. Ett tips är att gå på magkänsla när du ska svara. Vad är din första instinkt liksom.
   Jag har gjort testet två gånger, bara för att se om det blev samma resultat. Och det blev det! Tydligen har jag ISFJ personality. Det är läskigt hur väl allt stämmer in på mig. Förhoppningsvis känner ni samma sak! Man lär sig mycket om sig själv, det är jätteintressant. Ni som vill lära känna mig bättre kan läsa dessa screenshots, haha. (ingen kommer läsa xD)
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Jennica

Åh, det här! 2009 gick jag en kurs i Australien, och då lät vår lärare oss göra det här testet. Jag är INFP och har lärt mig så himla mycket om mig själv pga det här. Man blir liksom lite mer förlåtande mot sig själv. Finns grupper på Facebook med likasinnade, borde finnas för ISFJ också! :)

Svar: Men åh så bra! Ska söka upp det på Facebook! Tack för tipset :)
Sonya

2014-03-01 @ 08:38:31
Krissee

Omg det är var ju det sjukaste nånsin! jag fick ENFJ och det är sjukt hur allt stämmer. SAJK

Svar: I knoooow!!
Sonya

2014-03-03 @ 08:17:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0