16 personalities

2014-02-27 / 14:12:42
 
Hejjjj hörrni. Något ni kan göra om ni ba åhhhhh vad tråkigt jag har, så är det det här personlighetstestet. Det heter 16 personalities, och genom att svara på 60 frågor kommer du bli tillhöra en av de 16 personlighetstyperna. Frågorna är på engelska, och du lär behöva slå upp vissa ord, frågorna kan vara ganska avancerat formulerade. Ett tips är att gå på magkänsla när du ska svara. Vad är din första instinkt liksom.
   Jag har gjort testet två gånger, bara för att se om det blev samma resultat. Och det blev det! Tydligen har jag ISFJ personality. Det är läskigt hur väl allt stämmer in på mig. Förhoppningsvis känner ni samma sak! Man lär sig mycket om sig själv, det är jätteintressant. Ni som vill lära känna mig bättre kan läsa dessa screenshots, haha. (ingen kommer läsa xD)
 
 
 
 
 
 
 

Les Vacances du sport

2014-02-25 / 12:06:36
 
Assååååå fyfan vad det är skönt med lov, helt sjukt. Jag lämnade in en gigantisk inlämning och hade matteprov förra veckan också, så allt plugg är ur vägen och jag kan slappna av på riktigt, så himla najs.
 
Att vara med Joel är det jag har gjort under lovet hittills :) Vi har gått på bio, såg American Hustle som jag blev lite besviken på. Förutom Jennifer Lawrence, hon var jättebra som vanligt. Den blev bara lite långtråkig efter ett tag. Annars hade dem roliga och fina kläder haha, äkta 70-tal, I love it.
 
Igår gjorde jag chokladbollar och vi såg på Du, Jag & Irene som var rolig! Joel var duktig och dokumenterade bakningen, imponerande för att vara nybörjare med systemkamera! Idag ska jag träffa min kära Milli Vanilli, vi ska äta middag och mysa. Hoppas alla har ett bra lov (ni som har lov dvs)!

There's no better time than now

2014-02-19 / 21:42:28
Ooohh lite never-before-seen-photos från min mobil. Kollade igenom sommarbilder och saknar värme så mycket. Saknar att känna sig VARM. Att ligga i solen och låta kinderna bli rosiga och kokheta tills man blir så varm att man är tvungen att gå och bada. Sen blir man iskall i vattnet och måste värma sig i solen och så gör man om proceduren 10 gånger om. 

Men just nu är också toppen. Imorgon ska jag äntligen träffa Joel igen, har saknat honom så mycket. Hela tre dagar sen sist ju.Add a little sugar, honeysuckle lamb

2014-02-15 / 19:14:46
 
Asså FAN, ont i halsen igen. Nu får det vara nog. Hinner aldrig bli 100% frisk innan det slår till igen.
Planer för kvällen: ligga i sängen och kolla på Hotel Marigold och äta choklad. Piz aot.
 

Happy Valentine

2014-02-14 / 17:00:44
Bra kvalle...från när vi fotade analogt i skolan.


Älskar appen faktiskt! Så smidig att blogga från! Iallafall, är nu hos mormor, vi ska fira mamma som fyller 56 imorgon. Vi ska äta så sinnessjuk mat asså....håll i er nu: köttfondue, hasselbackspotatis och hemmagjord bearnaisesås. Sedan mormors specialtårta på det. I fucking dieeeee. Att äta god mat är typ bland det bästa i livet, på riktigt.

Idag är det fredag och alla hjärtans dag, och fyfan vad jag har längtat. Hoppas ni får en bra kväll!

She said she wants some Marvin Gaye

2014-02-10 / 17:40:33

Right now.

Shit bloggar från appen för första gången, big day for me. Idag var en ganska jobbig dag, hade huvudvärk och halsont igen, fattar inte varför det inte går över. Så extremt störande! Knarkar Ipren så länge. 

Efter skolan stannade jag kvar och skulle plugga men drack mest vatten och tittade ut genom fönstret, produktivt <333 Är ganska stressad just nu, vi har många stora uppgifter och prov i skolan innan lovet. Story of every teenagers life...men det finns så mycket annat som är positivt i mitt liv också och det väger mer som tur är! Har t.ex. börjat i en ny dansgrupp som verkar väldigt svår men det ska bli kul med en utmaning. Det var ju mitt nyårslöfte, att utmana mig själv!

Just nu ligger jag i min säng och kollar på scrubs, vill vila för jag vaknade 4 i morse med massa tankar i huvudet som inte ville låta mig sova. Längtar så mycket till fredag. Bara 4 dagar kvar, och det brukar ju gå snabbt. Men något säger mig att den här veckan kommer kännas som 10 år :(

Fan vad jag babblar, min blogg har ju typ blivit som en dagbok. Hoppas ni gillar det haha. 

G'Night

2014-02-06 / 22:51:38
 
 
 
 
 
Har varit hemma sjuk i två dagar och varit nära på att dö av boredom. Min hals har gjort sinnessjukt ont, ni vet när hela magen går inåt och ryggen blir krokig när man sväljer för att det gör så ont? Så var det, for reals. Inte så kul. Imorgon ska jag gå till skolan iaf, oavsett hur jag mår. Klarar inte av en dag till i isolering.
Något som har fått mig att skratta när ingen människa har varit i närheten för att göra det jobbet, är dessa klipp. Tryck på play och skratta lite. De är tagna från några av de roligaste filmerna jag vet! Knocked Up, Forgetting Sarah Marshall och Bridesmaids.
 
Godnatt!

Graveyard Girl

2014-02-03 / 22:52:38
 
Lite tips:
 
1. Följ min tumblr. Meheheh.
2. Googla mina bloggrubriker och hitta grymma låtar.
3. Överansträng inte dina vader när du tränar. Då kan du inte gå sen. Som jag.
4. Gör inte av med hela studiebidraget första helgen. Som jag.
5. Trotsa det du är rädd för. Som jag teheh :D

RSS 2.0