Ups and downs

2013-10-24 / 22:19:00
 
 
 +
+ Imorgon är sista dagen i skolan, sedan är det lov!
+ Åker till Barcelona på onsdag.
+ Ska äta pizza med Carro på söndag.
+ Fick A på en del av franskaprovet, stolt!
+ Ska byta rum med mamma och göra om det helt.
+ Ska träffa mina bästa vänner imorgon.
 
-
- Har fått mycket läxor att göra över lovet, oskönt.
- Hatar känslan av att inte räcka till, någon ska alltid bli ledsen.
- Att min skola är så dålig på att få tekniken att fungera.
 
Plussen var flera! YES. Bilderna kommer från min tumblr.
Måste tipsa om rubyetc som gör så fina och roliga teckningar (de högra).

Labels and Love

2013-10-22 / 19:23:04 
I lördags var ju jag i Trosa hos pappa som sagt. Pappa fyllde år för en månad sen, och då var jag också i Trosa på middag och så. Men pappas tvilling kunde inte komma då, så vi firade nu istället. Var egentligen tänkt att vi skulle gå på afternoon tea på stadshotellet, men det var såklart inställt just denna lördag. Gick ut på promenad gjorde vi i alla fall.

 


Sedan stannade vi på Tre Små Rum och åt lunch. Jag åt tomatsoppa och delade en morotskaka med pappa. Det var very nice indeed. Efter det vandrade vi hemåt och jag och kusin Alma kollade på Sex and the City-filmen (den första) medans de vuxna gick ut med hundarna. Det var så mysigt, hade glömt hur bra den filmen är!? Som ett enda långt avsnitt ju! Händer saker hela hela tiden, man blir aldrig uttråkad.
   På kvällen åt vi middag! Obviously. Alma åkte hem tidigt så jag kollade på 17 Again för biljonte gången, den gick på tv. Under söndagen målade jag friggeboden med falu rödfärg och fick lite pengar för det. Klockan tre tog jag bussen hem, och sen var den helgen slut!

Weeknd

2013-10-18 / 18:45:50
Helg igen, helvete vad tiden går. Snabbaste någonsin!
I helgen ska jag åka till pappa i Trosa och kanske gå på
afternoon tea och sedan måla friggeboden för att tjäna lite
pengar. Nästa vecka är sista innan lovet och det finns inget
jag längtar efter mer. Ska bli skönt att åka till Barcelona och
lämna lla bekymmer här hemma ett tag. Ska försöka ta mycket
bilder som jag kan lägga upp här på bloggen! Si claro!

Sonya's infinite playlists

2013-10-13 / 10:54:13
 
Den jag lyssnar absolut mest på. Älskar allt i den här listan, på ett eller annat sätt. Måste bara säga att mina senast tillagda låtar, från Drakes nya album är så.jävla.bra. Nothing Was The Same överträffade alla förväntningar jag hade. Det är sällan man gillar så många låtar från samma album. Klicka på den turkosa texten här över för att komma till playlisten.
 
 
Låtar jag tycker är somriga och som man blir lite glad av! Skapade den när jag var i Nice så jag var i brutales summermode. Låtarna känns liksom lite Cali, Hawaii, let's go fucking surfing yall. Den är ganska töntig, kanske borde tas med en nypa salt, i alla fall vissa av låtarna. Känns som man är i en Hollisteraffär. Kan ju vara trevligt att lyssna på sånt när man slipper wannabe american-personalen och den jobbiga belysningen. Klicka på den turkosa texten här över för att komma till playlisten.
 
 
Gamla godingar! Väldigt blandat. Ibland är det från 90-talet och ibland från 20-talet. Men man känner igen det mesta, liksom klassiker. Alltid härligt! Jag blir så glad av den här listan. Typ Earth, Wind and Fire som får en att vilja shejka asset på ett dangolv med 50-plussare. Klicka på den turkosa texten här över för att komma till playlisten.
 
 
 Så heter min lista som är perfekt när det regnar, endast Frank Sinarta, Ella Fitzgerald, Ray Charles osv. Alltså typ lite jazzigt 40-, 50- och 60-tal. Finns på riktigt inget mer stämningsfullt eller mysigt. När jag är ensam hemma på morgonen innan skolan brukar jag koppla in datorn i mina grymma högtalare och lyssna på den här listan. Bästa starten en dag kan få. Klicka på den turkosa texten här över för att komma till playlisten.
 
 
Ni fattar nog, lugna låtar helt enkelt. Allt från Jack Johnson till Bon Iver. Det är väldigt blandade stilar inom den här listan egentligen, men alla har lugnet gemensamt. Kan lätt kännas lite deppigt tycker jag, men ibland är man ju på det humöret. Klicka på den turkosa texten här över för att komma till playlisten.
 

RSS 2.0