I'll wear you like a christmas sweater

2013-11-16 / 16:05:00
 
Har sådan brutal julkänsla just nu! Har haft det sen november började typ. Vill bara att det ska börja snöa nu. Den här tiden som är från att alla löv har fallit till att snön kommer känns så onödig.
Igår var jag i stan med Jacob och gick omkring och titta i affärer och sedan fikade vi. Jag tog varm choklad med grädde och marshmallows och en saffransbulle. Dem spelade julmusik på caféet, var så mysigt. Och ikväll ska Lollo komma på middag och sedan vill jag se Love Actually. Har varit sugen på att se den jättelänge nu.
Asså lkwjerlaehrzsgö jag älskar julen. Här är min jullista på spotify.
 
 

Family like no other

2013-11-11 / 17:29:27
 
Dagen som var anledningen till att vi åkte till Spanien, min farbrors 50-årsdag, bjöd på mycket gott från början till slut. Den började med en brakfrukost med croissants, baguetter, frukt, bacon, scrambled eggs etc. Sedan blev det två timmar tennis nere i Sitges vilket var hur kul som helst. Till kvällen kom en kock och lagade mat som var så god! Under middagen höll alla pappas syskon (5 st) tal till min farbror, och alla satt och storbölade för att de var så fina. Mäktig stämning var det i huset den kvällen! När man bara inser hur mycket man älskar sin familj.
 
 

Those Swedish Faces

2013-11-08 / 17:12:53
 
De här bilderna tog jag inne i Barcelona när vi var där över dagen. Det var en fin stad (det lilla jag såg) med bra shopping! Skulle vilja åka tillbaka och bo i city liksom för att uppleva den lite bättre.
En annan grej jag tänkte på var att många på gatorna var så himla stylish och snygga! Känns ganska ovanligt för medelhavsstäder (utifrån vad jag har sett). Kommer ihåg när jag var i Milano och blev så förvånad över hur fula kläder alla hade i en sådan modestad.
 
Rubriken har en ganska classic story bakom sig, haha. Vi skulle äta lunch på en restaurang, jag och mina kusiner. Servitören verkade tro att vi var äldre än vad vi är, så han flörtade och hade sig med sin superdåliga engelska. Och så fråga han oss "Are you from Sweden? You have swedish faces!" And that's the best pick up-line I've ever heard.....
 

Holidays

2013-11-05 / 23:18:20


Lite mer bilder på huset! Har så himla mycket bilder jag vill visa. Ni får säga till om det blir för tjatigt om Barcelona!
Huset låg uppe i berget, väldigt ensamt för sig självt. Vägen upp för berget var gropig och guppig och ingen väg man åkte för skojs skull direkt. Men det var ändå ganska mycket spanjorer som var uppe och sprang/cyklade/promenerade på berget. Så det kändes inte så ödsligt ändå.

Nedan ser ni bilder från när jag, Nelly, Lisa och Alice en morgon gick ut på promenad. När man stod på andra sidan berget kunde man se vårt hus samtidigt som man såg havet. En vacker syn helt enkelt! Det var också vanligt att se fårflockar som sprang där på vägarna, så söta.

 
 

Spanish Simplicity

2013-11-03 / 23:03:08
 
Har haft tre obeskrivliga dagar uppe i bergen en halvtimme från Barcelona. Allt har varit som en dröm, maten, huset, stämningen, vädret. Det kunde inte ha blivit bättre helt enkelt. Hela min släkt på pappas sida bodde under ett och samma tak för att fira min farbrors 50-årsdag. En livsförändrande resa på olika, men endast positiva, sätt!
 

RSS 2.0