waste friday nights with you

2013-03-10 / 15:26:00
Silver Linings Playbook
Så bra film verkligen. Handlar om Pat som var en hyfsat vanlig kille med lite aggressionsproblem bara. En dag var han med om en traumatiserande händelse (hans fru var otrogen), och det brast. Han fick flytta till ett slags rehab för att lugna ner sig. När han kommer ut springer han på Sarah som har samma typ av problem som honom. Otroligt välförtjänt Oscar-vinst till Jennifer Lawrence för bästa skådespelerska.
 
Perks of Being a Wallflower
Charlie hade en bästa vän som tog livet av sig. Sedan dess har han varit ensam. Tills han en dag träffar några sistaårs-elever på hans skola som han har mycket gemensamt med. En av dem är Sam, en söt tjej som alltid väljer douchebags till pojkvänner. Charlie faller själklart för Sam, som är oemotståndlig. Filmen utspelar sig på 90-talet (=asbra soundtrack och coola kläder) i Pittsburgh. SE DEN. Man kan känna igen så mycket.
 
Django Unchained
Utspelar sig i Usa under slaveritiden. Django är en slav som blir köpt av en man som dödar människor för pengar. En hit man liksom. Så tillsammans åker dem runt och mördar samtidigt som dem letar efter Django's fru som också är slav. Quentin Tarantino har gjort den = självklart jättebra.
 
Pitch Perfect
Beca börjar college för att hon blir tvingad av sin pappa. Hon vill egentligen bli en DJ, men det är ju ganska svårt. Barden Bellas är en acapellagrupp på skolan som behöver medlemmar för nya säsongen. Till slut får dem ihop en konstig bladning av tjejer, bland andra Beca. Rebel Wilson är så rolig, hon spelar Fat Amy. Jättecoola mash-ups och sånt, lite glee-aktigt! Men underhållande och lite annorlunda story faktiskt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0