Q/A

2013-06-17 / 15:42:52


Ååh du får alltid till så fina bilder! Kan du inte snälla visa vad det är för fint filter och/eller redigering som du använder?
Tack så himla mycket! Blir väldigt glad av den positiva responsen jag har fått på sistone. Jag redigerar mina bilder i programmet Toycamera Analogcolor. Det är bara att googla och ladda ner! Jag älskar detta program, så lätt att använda och det blir så fint.
   Man kan börja med att välja en "Process Type" (bild nummer 1 är orginalet och nummer 2-5 är olika Process Types), vilket är som att välja ett filter på Instagram ungefär. Sedan kan du ljustera ljushet, kontrast, skärpa, kornighet osv. Bild nummer 6 och 7 är exempel på hur det kan se ut om man lägger till ett s.k. Light Leak, vilket är som ett ytterligare filter som ljusterar ljuset. I bild 6 är det ett rosa ljus över himlen t.ex., och i bild 7 kommer ljuset ovanifrån.
 
Vilken gymnasieskola går du på? Kan du berätta lite om den?
Jag går på Danderyds Gymnasium! Men, bilderna från inlägget Graduation är tagna vid VRG Jarlaplans utspring. Jag gick där i en vecka innan jag bytte till Danderyds. Min skola är väldigt stor, 1500 elever. Det är väl både positivt och negativt. Jag tror att inriktningen du väljer på DaGy avgör vad du tycker om skolan. Natur-estetarna verkar ha väldigt roligt till exempel, natur-natur har väldigt mycket plugg och jag, som går sam media har det väldigt slappt. Annars tycker jag att den är ganska amerikansk av sig, både för att den är så stor, men också för att så många olika typer av människor går där. Det finns några av varje, även om vissa grupper dominerar. Det finns även en väldigt fin idrottsplats med tennisbanor, fotbollsplan, löpbana, friidrott osv.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0