I'm about to drop in the ocean

2013-06-30 / 18:38:59

 
 
NU har jag fått internet. Har varit i Skåne i snart en vecka och jobbat. Det har inte varit särskilt mycket kunder i kiosken den här veckan, pga det dåliga vädret. På riktigt, 13 grader i juni? Vad händer. Idag blåser det 11 m/s också som grädde på moset. Istället för att sitta och rulla tummarna i kiosken sitter jag och kladdritar (se ovan). Helt ok syssetsättning...
 
Idag har jag däremot varit ledig. Har inte spenderat min dag som jag hade föreställt mig att jag skulle spendera mina få lediga dagar. Jag hade tänkt mig att jag skulle ligga och sola i trädgården eller vandra på kullaberg etc. Åkte istället till Helsingborg med mamma (där allt var stängt och började spöregna), och sedan till Väla köpcentrum, där jag fyndade ett par Nudie-jenas för halva priset. Dagens höjdpunkt!
 
Jag har väl inte haft världens roligaste vecka som ni märker. Men nu har i alla fall Nelly och Jetta kommit ner så jag får lite sällskap! Better times are coming. Längre fram i juli kommer mina kompisar och hälsar på här också, det ska bli så kul! Vill visa dem var jag spenderar mina somrar. Mycket text detta blev. Ska fixa mer inlägg också.
 
Hoppas ni har en bra sommar!

Älskling jag är hemma nu

2013-06-22 / 11:55:17Titta mysigt vi hade det hos Alice och Nelly förra veckan. Vi sov över och gjorde american pancakes på morgonen, classic.
Nu är dem i Grekland. Kul för dem.
 

Johnny Boy

2013-06-19 / 11:41:46
 
Perfektion! Kolla i HD.
 

Make Believe

2013-06-18 / 22:51:22
  
 
 

Har haft ett grymt lov hittills. Har varit hemma och hängt med kompisar och sånt. Jag har bl.a. badat, solat och sovit över med Kriss, hängt vid Millis pool, varit på studentmottagningar (bland det bästa som finns typ, gratis mat, gratis dricka, gratis kaka), varit i stan väldigt mycket, beställt bikiniunderdel som kom idag, haft sleepover med kussarna, bakat med Ebba osv. Imorgon ska jag och några kompisar hälsa på i Trosa (huset ser ni på första bilden), det ska bli mysigt.


Ciao!

Q/A

2013-06-17 / 15:42:52


Ååh du får alltid till så fina bilder! Kan du inte snälla visa vad det är för fint filter och/eller redigering som du använder?
Tack så himla mycket! Blir väldigt glad av den positiva responsen jag har fått på sistone. Jag redigerar mina bilder i programmet Toycamera Analogcolor. Det är bara att googla och ladda ner! Jag älskar detta program, så lätt att använda och det blir så fint.
   Man kan börja med att välja en "Process Type" (bild nummer 1 är orginalet och nummer 2-5 är olika Process Types), vilket är som att välja ett filter på Instagram ungefär. Sedan kan du ljustera ljushet, kontrast, skärpa, kornighet osv. Bild nummer 6 och 7 är exempel på hur det kan se ut om man lägger till ett s.k. Light Leak, vilket är som ett ytterligare filter som ljusterar ljuset. I bild 6 är det ett rosa ljus över himlen t.ex., och i bild 7 kommer ljuset ovanifrån.
 
Vilken gymnasieskola går du på? Kan du berätta lite om den?
Jag går på Danderyds Gymnasium! Men, bilderna från inlägget Graduation är tagna vid VRG Jarlaplans utspring. Jag gick där i en vecka innan jag bytte till Danderyds. Min skola är väldigt stor, 1500 elever. Det är väl både positivt och negativt. Jag tror att inriktningen du väljer på DaGy avgör vad du tycker om skolan. Natur-estetarna verkar ha väldigt roligt till exempel, natur-natur har väldigt mycket plugg och jag, som går sam media har det väldigt slappt. Annars tycker jag att den är ganska amerikansk av sig, både för att den är så stor, men också för att så många olika typer av människor går där. Det finns några av varje, även om vissa grupper dominerar. Det finns även en väldigt fin idrottsplats med tennisbanor, fotbollsplan, löpbana, friidrott osv.
 
 

Graduation

2013-06-13 / 15:05:55
 
Igår tog min kusin Alice studenten! Jag var med på utspringet och sedan var det mottagning hemma hos dem. De hade gjort det jättefint med massa mat och kakor och dukningar etc. Längtar faktiskt ihjäl mig till min student. Det är ju då livet börjar på riktigt. Grundskolan och gymnasiet är egentligen en så liten detl av ens liv, även om de problem man har just nu känns störst i världen. Bara två år kvar!

Woops

2013-06-09 / 21:14:10Lite nya saker i min garderob!
Bikiniöverdelen är från H&M.
Skjortan är från Hollister.
Tröjan är från rean på Monki.
Klänningen är från Zara.
Jeanskjolen har jag gjort själv av ett par gamla jeans.

More Nice Things

2013-06-04 / 12:52:00

Lite fler bilder från Nice. Saknar det så mycket, fast jag får sommarlov imorgon så no probs här. Ska bli så skönt. Jag kommer jobba i en kiosk i Skåne under sommaren, det kan jag skriva mer om när jag väl börjar. Det blir bra för mig att tjäna lite pengar, har varit pank så länge nu.
 
P.s tycker det är tråkigt när ni inte kommenterar...ba så ni vet :( jag svarar på alla kommentarer, så fråga något om ni vill!

Oh my, what a marvellous tune

2013-06-01 / 12:54:00


Här är några låtar jag nog kommer lyssna mycket på i sommar!
 

 

RSS 2.0