The pacific has no memory

2013-07-31 / 10:30:00De här bilderna är tagna på Kullaberg här i Skåne. Det är inte jag som har tagit dem, var väl och jobbade medans mina bröder var ute och roade sig. De är tagna med Martins kamera, en Canon EOS 60d, om någon skulle undra. Jag redigerade dem i Toycamera Analogcolor som vanligt, det kan ni läsa mer om här.
 
Kullaberg är verkligen ett coolt ställe, ser inte ut som Sverige alls, utan mer som någon Medelhavsö typ. Tips om ni skulle ha vägarna förbi nordvästra Skåne!
 

Shall I compare thee to a summers day?

2013-07-30 / 10:08:00
 
Ska vara i Skåne i två veckor till nu, sedan blir det att åka hem till Stockholm! Har varit här så himla länge, sedan midsommar, för jag jobbar ju. Fast jag längtar inte hem ett dugg egentligen. Saknar bara kompisar och så, men inte själva stället.

Hade inga förväntningar på den här sommaren överhuvudtaget, jag tänkte bara att jag skulle jobba och tjäna pengar. Men det har varit så skönt att bara vara och inte stressa över att hinna med massa saker man vill göra. Har verkligen bara tagit en dag i taget. Det låter så töntigt, men att jobba i den där glasskiosken har fått mig att inse vad jag vill och inte vill. Det har blivit klarare vilket typ av jobb jag vill ha och inte vill ha när jag blir vuxen. Och pga vissa bittra kunder har man också insett hur man inte vill vara som människa. Folk som liksom inte är direkt otrevliga, men liksom utsrålar en bitter inställning till livet. Och aaah det gör mig så frustrerad.

Jaja nu ska jag sluta snacka. Ska cykla med pappa och handla bullar!

Play Tennis

2013-07-29 / 11:30:00Bilder från avslutningsmiddagen för tennisturneringen. Jag spelade alltså dubbel med Kriss och dubbel med min farbror Björn, och vi kom på andra plats i båda klasserna. Så jag är nöjd! Bilderna har min bror Martin tagit. På tal om bilder heh så planerar jag att köpa en ny kamera! En Canon Powershot G1 X, vilken är en kompaktkamera. Ska försöka sälja min systemkamera!
 

Until then if not before

2013-07-28 / 12:08:05I fredags åkte Kriss hem efter tre dagar hos mig här i Skåne! Vi var med i en tennisturnering, där vi kom tvåa i damdubbel. Annars så badade vi, cyklade, paddlade på en surfingbräda, fikade, tittade på Djävulen bär Prada, och slutligen så cyklade vi i Danmark.
 
Vi tog bilen till Helsingborg, färjan till Helsingør, och sedan cykeln därifrån till Hornbæk. Det är en tur på 14 km, och tar ca 1 timme. Jag och pappa brukar göra det varje sommar, fast då cyklar vi hellre till Köpenhamn, vilket är 45 km. Anywaaayyyy, väl framme i Hornbæk låg vi på stranden, köpte med oss lunch och sedan köpte vi en äkta dansk glass på Iskagehuset. Very nice day indeed!

Fields of Joy

2013-07-15 / 14:15:24

 
 

Igår kväll var vi och åt på typ Sveriges bästa pizzeria, Kullens Kök. Ovan ser ni utsikten man får när man sitter och äter. Ser ut som typ Italien eller något, sjukt vackert. Åt världens godaste pizza med parma, parmesan, körsbärstomater och pesto.

Är ledig idag och imorgon, så idag har jag badat och ska snart spela tennis med min farbror. Måste ju värma upp unför tennisturneringen nästa vecka, som dessutom Kriss kommer ner för att vara med i också! Ska bli så kul.
 

Bucket List ATM

2013-07-05 / 12:00:00
 
Bo i Californien
Låter så himla töntigt när man säger det ba "Ååh jag vill bo i Californien", som att man tror att det är nån Hollistervärld typ med surfarkillar, evig sommar och ett perfekt liv. Jag fattar att det inte är så. Det är inte ens det jag längtar efter. Folket där verkar så härligt bara, så öppna. Inte i Hollywood kanske, men det är inte dit jag vill heller. Jag har funderat på San Diego, San Fransisco och Santa Monica till exempel. Jag hoppas få stipendium så att jag kan läsa på college. Och så värmen såklart. De som känner mig vet att jag hatar vintern. Jag lever för sommaren och utlandsresor. Därför tror jag att jag behöver bo riktigt långt bort och riktigt annorlunda ett tag.
 
 
Klippa lugg
Jag vet att jag kommer se hemsk ut i lugg, men jag måste ändå göra det nångång i mitt liv. Bara för att.
 
Tona håret
När jag känner att jag är i behov av en förändring vill jag tona mitt hår till mörkare brunett.
 
Flyga luftballong
Vill verkligen flyga luftballong! En sommarkväll när det inte är några moln, som man alltid ser att de gör.
 
 
Coachella
Under min eventuella tid i Cali måste jag gå på Coachella. Världens bästa band samlade inom samma område, kändisar överallt, snygga kläder. Like seriously omg like shut up thats so cool u guys.
 
Flytande franska
Skulle vara så härligt att kunna uttrycka sig utan att stamma och staka sig fram. Och det är så fiiiiint. Plus att det känns bra att kunna säga att man kan tre språk.
 
Ha varit i varje världsdel (förutom nord och sydpolen kanske)
Då blir man nog väldigt allmänbildad och klok. Sedan kan man sitta där i gungstolen när man är gammal och skrynklig och känna att man inte har missat något.
 

Fresh Cut

2013-07-03 / 18:35:22
 

Wooaaahhh ego bomb! Nä men gick och klippte mig här i lilla stan i förrgår. Var jättenervös för jag har svårt att lita på frisörer (pga tidigare erfarenheter), men jag blev väldigt nöjd! Hon var så himla bra, lyssnade verkligen på vad man ville och klippte bara det som var slitet, precis som jag sa. Och jag fick tvättning, klippning, föning, plattning och styling till ett jättebra pris. Så, om ni har vägarna förbi Höganäs nångång (det har man ju ofta), gå till Sara på Frisyrmakarna.
 
Nelly tog bilderna, och tröjan kommer från Urban Outfitters. Om någon skulle undra.

RSS 2.0