90's kids

2013-01-31 / 19:55:00
Jag ääälskar high school filmer från 90- och 00-talet! De är så mycket bättre än såna som görs nu. Kollar på typ en varje dag på netflix. Iallafall, här är mina fyra bästa.


Drive Me Crazy. Nicole vill bli ihop med sin crush, men han dejtar en annan tjej. Så hon låtsas vara ihop med Chase för att få honom svartsjuk, classic. Avslutas med en obligatorisk prom night.


She's All That. Skolans populäraste kille gör ett vad med sin bästa kompis om att han kan få vilken tjej på skolan till att bli prom queen. Laney blir offret (hon är för övrigt brutalt söt) men självklart är hon inte som han förväntade sig. Så förutsägbart men ändå så vackert :') ...


Never Been Kissed. Drew Barrymore är en journalist som ska börja high school för att skriva reportage. Hon blir då kär i sin lärare, och han tror att hon är 16 precis som alla andra i klassen. Oh BOY was he wrong!!!

"I have a dick on my face, don't I?"
 
10 Things I Hate About You. Cameron vill fråga skolans snyggaste tjej på dejt, men hon får inte dejta för sin pappa förrän hennes storasyster har pojkvän. Så det börjar mutas och hålla på för att någon ska vilja bli ihop med hennes bad-ass syster. Heath Ledger :'( <3
 

Kommentarer
Olga

10 Things I Hate About You <3 Så himla, himla bra film. Måste se de andra du tipsar om!

2013-02-01 @ 18:19:59
URL: http://beyondthis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0