Baby marshmallows

2013-12-01 / 19:59:33
 
Idag såg jag Home Alone Vilse i New York hemma hos min bror samtidigt som vi åt plättar. Fick ÄNNU mer julkänsla och bestämde mig för att dela med mig av mina favorit julfilmer. En är just den, Home Alone 2. Så rolig och mysig, jag vill också fira jul på Plaza med roomservice för 900 dollar. Han är ju den sötaste lilla killen som finns också.
 
 
Assåååå den här filmen<333 Alla tycker typ den är dålig fast jag fattar inte varför??? Så underbar. Serendipity heter den (Om Ödet Får Bestämma på svenska). Är för övrigt kär i en ung John Cusack. Han är fruktansvärt charmig. När jag och mamma var i New York i vintras så gick vi och åt på Serendipity 3, vilket är caféet dem äter på i själva filmen, och jag fangirlade där. Beställde in samma sak som dem gjorde också, nämligen Frrrozen Hot Chocolate. That was a good day indeed.

 
Har någon missat den här filmen? Tror inte det. Hoppas inte det. Love Actually härligaste brittiska julfilmen, men olika kärlekshistorier som knyts ihop på olika sätt. Bra skådespelare hela bunten också. Man blir så heartbroken av han som är kär i Keira Knightley men inte kan få henne :'(
En klassiker som aldrig blir gammal!
 
 
Min kärlek till The Holiday går nog inte riktigt att beskriva med ord. Jag kommer ihåg att en av mina första inlägg på min första blogg handlade om den här filmen. Nej men serriöst, kan varenda replik ordagrant. Ja, jag sitter och pratar med hela filmen om jag ser den själv, no joke. Musiken av Hans Zimmer lyssnar jag på när jag pluggar också, den är perfekt för det. Hela den här filmen är bara så drömmig och man önskar att ens liv var som deras. Och jag vill gifta mig med Jack Black.
 

Kommentarer
En holidayälskande vän

Assåååååå åå det här inlägget är bara så mysigt och juligt och jag längtar tills vi ska se holiday för kag taggar sönder för det är 1 år sedan och jag älskar Jack

Svar: Kommer bli så mysigt i Trosa, pappa taggar också <3333
Sonya

2013-12-02 @ 00:14:37
Jacobiii

Superdupermysigt, The Holiday lissm… Ska se den nu bye

2013-12-03 @ 16:24:43
Emma

Fullkomligt älskar The Holiday jag med! Love actually är någon jag inte sett än så det måste jag göra :)

2013-12-04 @ 21:46:19
URL: http://mylifebyemma.blogg.se
♫♪ sandra - en musikblogg

åh mysfilmer!

2013-12-06 @ 19:44:48
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0