5 otippade

2013-04-27 / 16:19:00
 
Jag gillar Taylor Swift, och annan countrymusik.
Ingen förstår typ när jag säger att jag gillar countrymusik. Vet inte, men det är något jag älskar med banjos, cowboyhattar, boots, Nashville-dialekt och lockat hår. Kan serriöst alla texter till alla Taylor Swift låtar...heh. Såg Country Strong igår också...♥
 
Jag är dålig på att laga mat.
Vet inte varför, men jag kan inte följa ett recept. Det blir alltid fel nånstans. Jag glömmer ingredienser, kokar för länge, eller bränner skiten. FAST, jag är bäst på pasta och chokladbollar.

Jag är bra på att hitta stämman till låtar.
Tror jag började fatta grejen med stämmor när vi hade musikproduktion i nian. Sen dess kan jag typ inte sjunga med i en låt utan försöka hitta överstämman.

Min tumblr gör mig lycklig.
Haha på riktigt, jag blir så glad av tumblr. Borde finnas som terapi att bara sitta och titta på/reblogga/gilla fina bilder. Man får så mycket idéer vad man vill göra, köpa, äta, säga osv.

Min största talang är typ filmrepliker.
Filmrepliker fastar verkligen hos mig. Jag kan varenda replik ordagrant i The Holiday, 500 days of Summer, The Parent Trap, Forgetting Sarah Marshall, Easy A och Superbad bl.a. Haha vilket skrytigt inlägg detta blev ba "jag är bäst på det här och det här och det här". Ni ba:


 
 

Celestial

2013-04-23 / 16:30:40


Ligger i min säng och lyssnar på min Spotify-lista "Lugnt". Ni kan också lyssna/subscribea/whatever här nedan. Idag i skolan var det nationellt prov i svenska, det kändes ganska bra. Fast man misstolkar alltid något.

Om precis en vecka fyller jag 17! Är både glad och lite panikslagen, vill bli vuxen men ändå inte. Så mycket beslut som ska tas. Egentligen hade jag kanske velat åka på utbytesår, men det lär ju inte bli så. Jaja, förutom min minipanik mår jag très bien. Nothing my little playlist can't fix ↓


Me & Me

2013-04-17 / 16:28:30

 
Sitter på Espresso House och "pluggar". Nej men jag har faktiskt fått mycket gjort! Ska möta upp pappa och äta middag snart. Har varit så nöjd med mig själv på sistone. Det gick till exempel superbra på svenska nationella idag när jag höll tal, och jag fick jättefin feedback från min klass.
   Längtar till sommaren när jag ska jobba i en kiosk i Skåne och sälja glass. Älskar pausen man får under sommaren från alla människor man ser varje dag. Jag kommer alltid tillbaka till skolan lite självständigare liksom.
   Här får ni lite bilder från Köpenhamn igen och lite djupa men sanna ord från min tumblr.

Köpenhamn

2013-04-07 / 21:59:22
 
Har spenderat mitt lov i vårt hus i Skåne, har varit så skönt. Har inte haft internet där...
En dag åkte vi till Köpenhamn och åt utsööökt sushi, gick på ströget, åt cupcakes, åt nachos...vi åt mest. Kom på att Köpenhamn skulle vara en bra stad att jobba i efter studenten!
Har även varit i Malmö under veckan, vilket också var mysigt.

RSS 2.0