tjugonde

2012-07-23 / 21:42:06

Den tjugonde juli fyllde Alice 18 år! Då var det fest. På dagen åkte vi tjejer och åt lunch och sedan på spa, jätte girly-girly. Det var brutalt skönt, vi badade i bubbelpool med massage och fick ansiktbehandling eller fotbad. Jag valde ansiktsbehandling. Spa-tanten blev väldigt exalterad och visade listor på Hollywood-kändisar som använde samma produkter som jag fick i mitt fejs.


Hemma hos Alice var det 60 pers i olika åldrar, massa mat och tårta. Vi tog mycket bilder som vanligt, eftersom man verkligen vill komma ihåg den här dagen, typ sommarens bästa. Och för att alla är så finklädda!

Sedan dansade vi / skrattade åt alla vuxna som dansade. Finns det något roligare? Taskigt men sant...
Sedan cyklade jag hem till mig. Såg en igelkott på vägen, för er information.
 
 

You love me. Real or not real?

2012-07-21 / 11:44:00
 
Under sommaren har jag läst Hunger Games-trilogin! Typ världens bästa böcker, man kan inte sluta läsa. Jag undrar om de kommer dela upp Catching Fire och Mockingjay i fler än två filmer, för det händer helt galet mycket viktigt i dem två böckerna. Längtar tills filmerna kommer, undra vem som kommer spela Finnick Odair (min favoritkaraktär).
Ska köpa en Mockingjay pin så att jag blir en äkta tönt.

Två filmer jag hade glömt bort men som är jättebra

2012-07-19 / 16:56:19
 
The Darjeeling Limited
Den handlar om tre bröder som åker till Indien på en andlig resa tillsammans efter att deras pappa har dött. På vägen besöker dem tempel, köper ormar, blir bestulna på skor och försöker bli samma bröder dem en gång var. Jag tycker den är jätterolig och det är bra skådespelare (Owen Wilson, Andrien Brody, Jason Schwartzman).
 
 
A lot like Love
Oliver och Emily träffas som unga när båda reser till New York. De hörs med några års mellanrum men timingen är alltid fel för att deras relation ska kunna bli något mer än vänner. Det är något speciellt med den här filmen, även fast det egentligen är en vanlig romantisk komedi, som gör att jag gillar den extra mycket. Se den så kanske ni förstår vad jag menar!

Spanienfilm!

2012-07-12 / 11:39:59
 

When I went to Spain

2012-07-11 / 13:35:28
 
Lite mer bilder från Spanien! Sista kvällen var bäst, då åkte jag, Jojo, Martin och Alex och åt själva nere på stan. Till efterrätt köpte jag en sån där crêpe med nutella. 

Costa del Sol

2012-07-09 / 21:09:03
 
Nu är jag hemma från Nerja! Det har varit en jätteskön vecka med sol och 35 grader varje dag, och lika varmt mitt på natten. Jag har ätit ton med chips, badat i saltvatten, solat och läst ut Catching Fire (köpte Mockingjay idag).
 
Ps. Vilken rolig överraskning att se blogg.se's uppdatering! Älskar den redan. Mer bilder och en film från Spanien kommer i framtiden.
 

He gave me back my smile, but he kept my camera to sell.

2012-07-03 / 12:30:00

En kväll i Skåne förra veckan gick vi på kvällspromenad. Fast att klockan var halv elva så var det ljust ute! Omagaaad, sommar alltså. Jag blir så deprimerad när jag tänker på att det blir mörkare och mörkare nu för varje dag. Usch vad jag hatar Sverige egentligen. Har bestämt mig för att  jobba ihop massor av pengar och sedan hoppa på ett plan efter studenten till Usa och leva där. I någon varm stad där man kan bada även om det är oktober.
Iallafall, efter kvällspromenaden gick vi hem och sov. Just det, jag ska avslöja vilket gymnasium jag ska börja på också. Det får bli en annan dag dock.a sleepover

2012-07-01 / 18:11:23
Här är lite bilder från när Kriss sov över hos mig i Trosa för några veckor sedan. Vi hade det mysigt, bakade cheesecake och kollade på Footloose. Andra dagen tog vi en fika på Marsipangården.

Och nej, jag har inte glömt bort att jag har den här bloggen. Och jag har faktiskt inte haft särskilt fullt upp heller, jag har bara aldrig haft tillgång till dator eller internet. En sak till: jag åker till Spanien imorgon!

RSS 2.0