Ashley & Robert.

2011-10-29 / 10:03:47


Gårdagen/kvällen var helt sjuk. Jag har varit 20 m från mannen och kvinnan på alla bilder. Ni vet dom där i The Twilight Saga. Ashley och Robert.
Efter lång väntan, som underhålldes av Mange Makers, Oleg, och någon annan, kom de ut på scenen. Det kändes som min trumhinna spräcktes av allt skrik. Men jag tror den klarade sig. Det tog låååång tid för dem att gå på röda mattan fram till schackbrädet där de skulle bli intervjuade, för alla ville ju ha autografer och bilder. Vi dog av avund, vi som satt på läktarna.
Sedan skulle de svara på frågor. Världens sämsta frågor. Vi vill veta om Robert dejtar Kristen, och vad Ashley tyckte om Joe Jonas. Inte hur dem reagerade när dom fick sina roller i Twilight. Ett svar från Robert på frågan "what's so special about the swedish fans?" fick alla att skrika. Han sa: "They look very sexy". Åååh taaaack Robert! Vet att du menar mig ♥

P.s vi fick även se klipp från Breaking Dawn som aldrig har visats.


Här är en video från svt pay från igår:


Awaken then.

2011-10-27 / 18:55:41


Vår vän brukar alltid ladda ner och bränna filmer till oss. Och hon brände Jane Eyre till mig för ett tag sedan, så jag kollade på den precis.
Jag älskade den. Jag brukar ju inte skriva om filmer jag inte gillar, så det kanske ni redan hade räknat ut. Den handlar om Jane, som är föräldralös. Hennes faster skickar henne till ett barnhem, och när hon har vuxit upp blir hon en slags piga hos Mr Rochester. Mr Rochester är till och börja med ingen vidare vänlig man, men man tycker mer och mer om honom under filmens gång. Efter ett tag rymmer Jane från Mr Rochester. Varför får ni reda på om ni ser filmen.
Hon hamnar hos St. John, som spelas av ingen mindre än Billy Elliot (Jamie Bell)! Längesedan man såg honom, men det var en vacker syn.
Och Mia Wasikowska får full pott!

Brev, papper & klistermärken.

2011-10-27 / 13:23:40
Idag är vi lediga, för att tjäna ihop 150 kronor till barn på Afrikas Horn. Jag har ont i halsen så jag kan inte göra allt för jobbiga saker. Oj, det där lät...bortskämt. "Tjäna ihop pengar till barn i Afrika, men jag har ont i halsen så det går inte."
Jaja, rensa lådor och garderoben kan jag göra! Lite av vad jag hittade i mina skrivbordslådor:
Brev från Nessi! Vi brevväxlade ett tag. Konstigt, eftersom vi bor 2 km ifrån varann, och går i samma skola.Papper från tiden när man var tvungen att klä in sina skolböcker.Min första, och enda, Swatch-klocka.Asfina klistermärken. Var så taskig mot mamma när hon köpte dom. Ska säga förlåt för det när hon kommer hem haha.Två kasettband! Ääälskar Prostens barnbarn (Margaretha Krooks röst ♥) och Tin Tin.Ordning och reda, pengar på freda.


Lite roligt med saker man har glömt bort!

call your girlfriend

2011-10-26 / 21:32:43


Helt otroliga tjejer. Lider med henne som blir dissad i slutet när hon vill göra high-five. Been there...

♥♥

House.

2011-10-25 / 16:45:58


Här är lite bilder från vårt hus som är under produktion. Jag har zoomat in typ alla bilder så man ser inte hur det egentligen ser ut. Men bara så ni vet är det långt i från klart. Det ser klart ut på utsidan, förutom att taket inte har tegelpannor. Men hela insidan är inte klar alls.

P.s det vita rummet är mitt!

London lista.

2011-10-22 / 11:13:32


Vi ska till Primark. Ett måste.Vi ska gå runt i Hyde Park.Vi ska fika på Starbucks.Och jag ska fota galet mycket.Vi kanske hinner med att gå till Natural History Museum of London eller vad det heter.
Det ser exakt ut som ett museum ska.Jag ska försöka hitta en affär som säljer Dr. Martens. Så får vi se om jag vill lägga pengar på ett par.Vi måste handla mat så vi får något att äta!Och åka mycket tunnelbana kommer vi såklart göra.

Elenore, gee I think you're swell.

2011-10-22 / 10:00:24


Här får ni massor av bilder från igårkväll! För en gångs skull tog jag med mig kameran och kom ihåg att använda den. Igår var det alltså ladies-night hos Carro med indisk gryta.
Under middagen fick vi olika uppdrag som t.ex. "klaga på allt" (den fick Ebba) eller "skratta åt allt den till höger om dig säger, och säg: skämtar du eller!?" (den fick jag).

Idag ska jag planera London med Lollo. Kan göra ett inlägg någon gång med lite om vad vi ska göra där!

Em and Dex.

2011-10-15 / 14:16:25
Ibland är det jättesvårt att skriva om vissa filmer tycler jag. Det här är en sådan film. För det första är den nog bäst att läsa boken innan, för annars blir filmen lätt precis som vilken film som helst. Två personer som varit kompisar i evigheter, och till slut får varann. Men den här historien är så mycket mer än det. Den är faktiskt unik, och det märker man verkligen i boken. Deras känslor framgår mycket tydligare än i filmen, och man ser hur Emma och Dexter har bra och dåliga perioder i sitt liv.
Men den är absolut sevärd, jag grät ju en skvätt, och jag älskar Anne Hathaway. Och Patricia Clarkson, hon är så söt och go.

Pan Am

2011-10-12 / 14:00:00


Ni kanske har hört talas om att det kommer en ny serie till tv3, som ska vara lite som Mad Men. Pan Am heter den, och handlar om det gamla flygbolaget med samma namn. På den tiden när många drömde om att bli flygvärdinnor i fina uniformer. Flygvärdinnorna och piloterna gjorde Pan Am till det mest glamourösa sättet att flyga på.
Jag tycker att det verkar bra, och det har fått mycket bra kritik från alla!

Börjar den 16/10 på tv3.

Sounds like you're from London?

2011-10-12 / 14:00:00


Jag är så glad att kunna säga den här meningen: Jag och Lovisa ska åka till London på höstlovet! Det ska bli så fruktansvärt kul, spatsera på gatorna och låtsas att man bor där. Det kommer nog kännas lite så, för vi ska bo hos hennes morbror.
Tredje gången gillt, så det måste ju bli den bästa av dem alla.

tiny red roses.

2011-10-11 / 14:23:43


Blev så glad i söndags när jag kom på att jag hade den här jackan från Zara's barnavdelning. Köpte den i sjuan, och sedan tröttnade jag på den. Men nu tycker jag verkligen om den! Den är prefekt för vädret just nu (9°...).

Älskar de små röda blommorna inuti. Jag tycker nästan om att man inte ser dem, då blir det som en liten överraskning när man öppnar jackan. Haha.

För övrigt känner jag mig som typ en engelsk skolflicka i den. Och det är ju aldrig fel.

minuit à Paris.

2011-10-10 / 15:00:00


Hmm...Gil (Owen Wilson) est avec quatre femmes!? Pourquoi!? Très strange. Très, très strange.
Je parlé français très bien. Très, très bien.

Stolt över att jag inte använde google translate för franskan här över. Det är säkert väldigt fel, men äsch. Franska är franska liksom.
Över till filmen. Den var inte alls som jag hade förväntat mig, på ett väldigt bra sätt. Den är överraskande orrealistisk, utan att det blir konstigt. Faktumet att stöta på Pablo Picasso verkar faktiskt inte alls vara otroligt om man bor i Paris. Eller Matisse, eller Gertrude Stein eller Zelda och Scott Fitzgerald. Alla döda sedan många år tillbaka. Nu låter det här som en skräckfilm. Nej, det är den mysigaste filmen jag har sett på länge. Man får följa med till Paris alla golden days, inklusive 2010. För Paris är ju alltid Paris, oavsett sekel. Ni måste tro att jag är hög eller någonting...

Se den bara, d'accord?

sweet applepie.

2011-10-09 / 13:00:001. Jag och Nelly i somras.
2. Min nya väska som mamma köpte i Madrid! Perfekt att ha till dansen.
3. 1a oktober kom.
4. Frisörtid var bokad till förra torsdagen
5. Jag åt äppelpaj efter en springtur.
6. Glad.
7. Var hemma hos min bror och åt gourmémiddag.
8. Läste en artikel om Hollister i DN. Den var underhållande.
9. Åt mango till frukost igår.
10. Läste Marie Claire och hittade en väldigt vacker Anne Hathaway.

10 gröna smaragder.

2011-10-08 / 16:08:25


-What rhymes with Dexter? -Prick. It's a half-rhyme.

2011-10-07 / 18:44:32


Nu är det bestämt! Nästa fredag ska jag, Kristina och Mickan se One Day. Som jag har längtat, och vilka förväntingar jag har. Om den visar sig vara dålig kommer jag gråta. Fast det är nästintill omöjligt eftersom det är skaparen av An Education som har gjort den.

Den här kvällen tar jag som den kommer. Får se vart jag hamnar, förhoppningsvis på ett bra ställe.
♥♥

rest in peace, clever man.

2011-10-06 / 16:24:27


Here's to the crazy ones, the misfits, the rebels, the troublemakers, the round pegs in the square holes. The ones who see things differently. They're not fond of rules, and they have no respect for the status-quo. You can quote them, disagree with them, glorify and vilify them, but the only thing you can't do is ignore them because they change things. They push the human race forward, and while some may see them as the crazy ones, we see genius, because the ones who are crazy enough to think that they can change the world, are the ones who do.

Steve Jobs

She likes the bearded man. With a tiny knob.

2011-10-06 / 16:02:09


Härom helgen var The Boat That Rocked på tv, och jag har inte sett den på år och dar! Hann bara se en liten snutt, men på den snutten insåg jag hur bra den här filmen är. Eftersom det var så länge sedan har jag inte tänkt på det.
Och det bästa är att vi har den hemma, så jag tänkte kolla på den idag!

pride and predjudice.

2011-10-03 / 15:00:00Vet inte hur många gånger jag har sett den här filmen. Men många är det. Jag älskar alla Jane Austen filmer, och jag tänkte köpa Stolthet och Fördom på bok när jag får min månadspeng. Det är världens finaste bok, stor och tjock. Eftersom jag älskar filmen ska det bli kul att se om den är lika bra på bok!

Höstlöv and other drugs.

2011-10-02 / 16:28:39Var ute och sprang tidigare, sprang 1 minut snabbare än igår! Tjoho. När jag sprang märkte jag att det låg massor av orangea löv på marken, det känns verkligen som höst nu. Ska springa ner i källaren och hämta halsduken sedan.
Efter springturen belönade jag mig själv med äppelpaj, vaniljglass och Love and other drugs. Det var mycket mysigt.

det är Robin Hood jag vill ha!

2011-10-01 / 08:38:29

Älskar Maid Marian.

Jag vaknar alltid så tidigt, när det är så dåliga program på tv. Gissa om jag blev glad då när jag satte på tvn och Robin Hood gick på Disney Channel! Åh, den här filmen är en klassiker för mig. Den får mig att minnas huset vi bodde i. Jag kommer ihåg en gång när jag vaknade på natten, jag väckte pappa och han satte på Robin Hood nere i vardagsrummet. Då var jag 4 år, bra tider.

RSS 2.0