Kärlekshistoria.

2011-11-29 / 21:19:42- Det var inskrivning i skolan och lärarinnan stod där med en bok och antecknade namn, och så kom det en rad barn där, och så kom det en liten pojke, och så sa fröken så här:
"Vad heter du då?"
- Nisse Carlsson.
- Vad heter du?
- Olle Carlsson.
- Vad heter du då?
- SVEN CARLSSON.
- Då sa hon så här: "Vad lika ni är!
- Ja.
- Ni kanske är trillingar?
- Ja.
- Men varför har du så mörk röst då?
- Jo, mamma hade bara två bröst, så jag fick suga på pappa.


Världens bästa film.

Something old, something new.

2011-11-23 / 22:01:36
Lite nytt det senaste dagarna, och lite vad som kommer hända framöver.♥ Kopplat in vår VHS till tvn i mitt rum, är överlycklig! Nu kan jag se på Love Actually varje dag om jag vill.

♥ Imorgon ska jag på gymnasiemässan. Har kollat ut några favoritgymnasium jag ska lägga fokus på, till exempel Södra Latin, Kungstens gymnasium, Nackademin och Vrg Jarlaplan.

♥ På fredag har jag möte med vår studievägledare. Hon kommer få det körigt, så många frågor som jag har.

♥ I helgen kanske jag åker till Trosa nångång. Det är julmarknad på söndag där, och pappa och Lotta behöver nog hjälp med huset.

♥ Idag köpte jag en sån där "hair donut". Ni vet en sån där som gör det lättare att göra fina knutar. Testade, gick inte bra. Det ska se ut som på bilden häröver. Och neeej, jag har verkligen inte ritat den.

♥ Ritade en ritning över mitt linne jag gör på träslöjden. Irriterande, jag har inga mått så jag måste springa förbi syslöjden och mäta som en galning.

♥ Idag hade vi framtidsdag, och människor med olika yrken kom och pratade. Blev väldigt intresserad av kulturjournalisten. Hans jobb verkar fett.

♥ Jag fick ett hysteriskt roligt Harry Potter-skämt postat på min wall från Alice. Skrattade väldigt länge, hahaha. Klicka här!

♥ Jag gjorde klart min skulptur på bilden! Jag sa ju att jag skulle visa den när den blev klar. Den är inte så fin, det är så svårt att göra skulpturer. Slänger in en bild också på hur det ser ut framför mina ögon just nu, fast bilden är tagen för ett år sedan. Och det är mörkt ute nu.


Breaking Dawn.

2011-11-22 / 16:40:08


Jag var och såg Breaking Dawn i söndags. Ville vänta några dagar så att alla töntiga skrikande tjejer har lugnat ner sig. Ingen i biografen skrek en enda gång, så skönt.
Nu kommer jag låta jättemesig, men jag blev sjukt äcklad av filmen. När ungefär halva tiden hade gått så blev ju Bella gravid, med ett demonbarn, och på grund av det blir hon väldigt smal. Så sjukt smal. De hade gjort det så verkligt! Jag blev rädd. Och är det någonting som jag tycker är äckligt, så är det för smala människor. För att inte tala om själva förlossningen.liksom.

I brought some corn for popping.

2011-11-21 / 14:53:00

Molnigt och geggigt.

Igår var jag ute på promenad. Det var så himla grått och trist ute. Men det var mysigt ändå, för jag lyssnade på julmusik och föreställde mig att snön hade kommit. Det gäller att få rätt stämning innan dopparedagen kommer. Om fyra dagar är det bara en månad kvar ju.

Snow.

2011-11-20 / 10:51:42


Nu vill jag ha snö. Vet ni att det är första advent nästa söndag?


1920's.

2011-11-18 / 17:08:49


Bullkalas.

2011-11-17 / 17:20:03

Bulle.

Efter middagen ska jag på fika hos Lussan. Vi har nästan inga läxor till imorgon, så vi firar lite. Fysikprovet idag var faktiskt nästan lätt (så ska man aldrig säga egentligen), så det kan vi också fira. Och att det är fredag imorgon.


Time, time, time, time.

2011-11-12 / 10:18:26


Igår var jag på bio med några kompisar. Vi drog dit utan biljetter så vi tog vad som fanns liksom. Så det blev In Time. Med Amanda Seyfried och Justin Timberlake. En typisk inte-jag-film. Själva handlingen var så töntig tycker jag, man slutar åldras vid 25 och då startar en klocka på ens arm. När tiden (typ ett dygn) tar slut dör man. Tiden används som pengar, så om du köper kaffe så betalar du t.ex. 4 minuter. Och du får tid som lön också. Det finns olika zoner som alla bor i, vissa zoner är fattiga på tid och andra har århundraden kvar att leva. Suck.
Det fulaste är att alla ser ju ut att vara 25. Så Justin Timberlakes mamma är skitsnygg och ser ut att vara hans flickvän.
Och jag undrar hur många gånger dem sa ordet 'time' i hela filmen. Det var serriöst en gång i varje mening. Efter bion, hjärnan ba: TIME TIME TIME TIME TIME.

15 £.

2011-11-11 / 12:17:00


Den här klänningen hittade jag på Primark, den kostade 15 £.

En för vintern en för sommaren.

2011-11-10 / 19:25:57
Första videon får  mig att längta till vintern och snö och jul. Andra videon får mig att längta till sommaren.
Hittade den här killen via Olga, som lade upp snövideon på sin blogg. Han gör så fina videos. Jag vill sälja min kamera och köpa en man kan filma med.

Borough market.

2011-11-08 / 14:45:00


Sista dagen i London hade vi inte så mycket tid, så vi gick till Borough Market som låg jättenära oss. Den har funnits där i över 1000 år, och har varit fylld med handelsmän sedan dess. Man kan köpa blommor, bröd, viner, cider, kött, ost. Dem har allt.
Ett tips om ni ska till London nångång!

P.s förlåt om ni tycker att det är ointressant med allt tjat om London. Men jag vill ju visa er allt. Snart kanske bloggen blir som vanligt igen, om ni föredrar det.

Toppi-topshop.

2011-11-07 / 15:00:00


80 pund från Topshop!

Crazeeey.

2011-11-06 / 21:36:30


Idag var jag på bio med pappa, vi såg Crazy Stupid Love. Så nu kan jag bocka av den på min måste-se-lista!
Den var jättebra, verkligen underhållande, haha. I slutet satt jag med händerna för ansiktet, för usch, man ville inte se hur det slutade. Allt kom som en atombomb. Pusselbitarna lades på plats, och herregud, vad jobbig kärleken är. Det är väl det dem vill säga med den är filmen. Eller något. Att den 17-åriga barnvakten är kär i den 45-åriga pappan i familjen. Och sonen som är 13 är kär i barnvakten. Jobbigt läge.

P.s Jag visste att jag kände igen hon som spelar barnvakten (sista bilden), ochdet visar sig att det är Analeigh från Top Model! Jag hejade ju på henne. Och jag tänkte faktiskt under filmen "hon skulle kunna vara modell". Tänka sig så rätt jag hade.

P.s 2 Jag ääälskar Emma Stone och hennes ansiktsuttryck!

Docs.

2011-11-06 / 11:43:00


Här mina Dr. Martens jag köpte i London!
95 pund kostade dem.

Carluccio's + Snog.

2011-11-05 / 16:00:00Andra dagen på resan slog vi på stort och åt på Carluccio's. Jag har ätit där varje gång jag har varit i London, första gången med Mamma och mina kusiner, andra med pappa och Lovisa och tredje med Lovisa.
Den här gånge åt jag pasta med tomatsås och hemmagjorda köttbullar. Så. Sjukt. Gott. Rullade ut från restaurangen.
Efter ville Lovisa gå till Snog och köpa frozen yoghurt. Snog är verkligen en upplevelse, med lampor i taket och väldigt hög musik.


Novemberdröm.

2011-11-05 / 13:24:19


Första dagen gick vi hela Fleet Street, så jag tog mycket bilder.London i ett nötskal: tunnelbana och en stressad banker.Hyde Park var så himla fint med alla höstlöv.Vi åt mycket gott på Starbucks.Min favoritdel (av de 2 procenten jag har sett) i London, Covent Garden. Det är så härlig stämning.Där finns massor av små butiker och marknadet, bl.a Laduree och L'occitane.

Vi har haft det jättebra, såklart, och jag har massor av mer bilder och shopping att visa er. Men först tänkte jag berätta lite kort om varje dag.

1 november: framme i London försöker vi hitta Lovisas morbrors lägenhet. Sedan gick vi runt i området, hamnade på Fleet Street och gick ända upp till St. Pauls. Sedan gick vi i Hyde Park och jag fotade i kvällssolen.

2 november: Raka vägen till Primark. Är där i två timmar, varav en halvtimme går åt till att stå i kö till provrummet. Sedan fortsätter vi upp Oxford Street. Äter middag på min favorit Carluccio's.

3 november: Vi åker till Covent Garden, jag köper Dr. Martens (lite annorlunda är dom faktiskt!). Sedan åker vi till Natural History Museum och går runt lite. Åker till Primark igen för att köpa lite saker som vi glömde. På kvällen äter vi Tapas och lyssnar på Tom Hickox på Green Note, där Amy Winehouse uppträdde innan hon blev känd.

4 november: Vi går på Borough Market, för jag ska hitta lemon curd till mamma, men misslyckas haha. Köpte en pain au chocolat till mig själv istället, och Lovisa köpte croissants. Sedan bär det av mot Heathrow och hem till Stockholm! På Heathrow köpte jag presenter till mamma och pappa och en nyckelring till mig, på Harrods butik där.

Tin Tin.

2011-11-03 / 13:00:00


Tin Tin har ju kommit som animerad film, av Steven Spielberg. Vår familj har alltid tyckt om Tin Tin och vi har många filmer och böcker hemma.
Därför vill jag verkligen inte bli besviken på den nya filmen. Så som nya Tin Tin ser ut är jag inte riktigt förtjust i, han ser liksom inte ut som sig själv.
Jag har hört blandade känslor om filmen, men jag ser fram emot att se den!

Mindfucked.

2011-11-02 / 12:00:00

ehe.

Jag erkänner, jag blev helt mindfucked efter fan-eventet i fredgas. Plötsligt känns det som att man är tillbaka i sexan då halva rummet var fyllt med Jonas Brothers-affischer och halva Twilight-affischer.
Det här skulle ju inte hända, jag var ju inte ens ett riktigt fan innan eventet. Det bara blev att Ebba och Lussan fick tag på biljetter och jag hängde med.
I lördags var jag obsessed och kollade på youtube-klipp, Twilight och Eclipse. Och plötsligt lyssnar jag bara på soundtracket från alla filmer. Fan, det här skulle ju inte hända.
Det går nog över snart. Hoppas jag.

Londres.

2011-11-01 / 07:55:00London november 2010.

Nu åker jag och Lovisa till London. Jag är faktiskt lite nervös.

RSS 2.0